İSTANBUL / BAĞCILAR - Bağcılar İbni Sina Anadolu Lisesi

Durmuş ÖZER - MÜDÜR

1971 yılında Samsun’da doğan Okul Müdürümüz Durmuş ÖZER. İlk ve orta öğrenimini memleketi  Samsun’da tamamladı.1994 yılında Marmara Üniversitesi –‘’Tarih Öğretmenliği ‘’bölümünü bitirdi. 1995 yılında Tarih Öğretmeni olarak başladığı  eğitim hayatında ; Çapa Anadolu Öğretmen Lisesi , Bayrampaşa Anadolu Lisesi , Bayrampaşa İnönü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi , Sultangazi  – Atatürk Teknik ve Endüstri  Meslek Lisesi Ve kolejlerde öğretmenlik ve yöneticilik yaptı. Ayrıca Sultangazi Habipler Anadolu Lisesi okul müdürlüğü,Gaziosmanpaşa-Behçet Canbaz Anadolu Lisesi okul müdürlüğü görevinde de bulundu.  03/07/2019 tarihinden itibaren de Bağcılar İbni Sina Anadolu Lisesi Okul Müdürü olarak görevine devam etmektedir.